Ida-Marie Isaksson

insta look.

Skärmavbild 2015-07-26 kl. 18.35.00

(adlinks to the products further down)

Idag blåser det storm här i Helsingborg och jag tog på mig ett par skor jag köpt men som jag avsett använda mer till hösten.
Vi har varit ute en sväng och shoppat som halva Skåne också var. Nya Stan Smith till M, en matchtröja till V (äntligen fanns den i hans storlek!) och två par nya byxor till mig. Så himla nöjd med dem, har letat så länge! Visar dem senare på insta! (@idamarieisaksson)

Nu ska lillfisen i säng sedan ska jag åka till Hemmakväll och köpa mig en godispåse hehe 🙂 Just ätit en grym pizza från Bonasera, en riktig lyxardag!

LOVE I

Get the look: (adlinks)
G-Star Raw Denim HERE (on sale!)
Fringe peep toe heels HERE
Furry Coat HERE
get-the-look1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    Ja det går bra, jag har aldrig behövt betala tull. Storlekarna är lite konstiga, väldigt små, man måste kolla måtten som de skriver ut. Ibland kan det ta upp till 2 v att få grejerna men oftast går det snabbare! Kram!

stats