Ida-Marie Isaksson

One Teaspoon Chargers.

one-teaspoon-chargers

insponu-shorts

New in from HERE (adlink)

Jag älskar mina nya shorts från Inspo.nu. Jag har haft ett par shorts från One Teaspoon tidigare men har inte gillat att de är så korta, så när dessa kom in som är lite längre i benen slog jag till direkt. Så sjukt snygga. De är stora i storleken, så att ni vet om ni är sugen på att beställa. Jag beställde först 27 men de badade jag i så jag bytte till 26 och de är ändå lite stora, men precis som jag vill ha dem. De ska vara lite loose fit. Nu hoppas jag på lite sommarväder så att jag får slänga på dem med mina lace up sandals och ett linne.

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    Men tack! Jadu, jag nojade också en hel del innan, vilket jag tror många gör.Men efteråt så tänkte jag inte lika mycket på det. Min kropp återhämtade sig av sig självt efter ett tag, jag såg till att återgå till mina normala livsstil och inte fortsätta att äta lika ofta/mycket/dåligt som jag gjorde när jag var gravid (man ska njuta av sina gravidcravings!) Detta är ett ämne som väcker många känslor har jag märkt. Men huvudsaken man mår bra i sin kropp, oavsett om man har lite gravidkilon, mammamage eller inte. Kram!

  2. idamarieisaksson

    Tack söta! Ja det kan ju vara stor skillnad, jag hade ju en väldigt liten mage så det är inte så konstigt att kroppen återhämtade sig lätt. Man får ha lite tålamod! Lycka till! Kram!

stats