Ida-Marie Isaksson

magnetröntgen.

 

ida-marie-isaksson-4

Hej på er! Kikar bara in och önskar er en fin måndag idag. Igår tog HIF hem tre skön poäng mot AIK och V fick komma ner till pappan på planen för första gången. Han tyckte det var skoj och tjöt av glädje. Nu ska jag ska packa in mig och lilleman i bilen och åka och plocka upp M från träningen. Jag ska in på sjukhuset för att göra en magnetröntgen med konstrastvätska i axelleden. Hua, det kommer nog inte vara så skönt! Men kirurgen vill veta vad han väntar när han ska reoperera mig så småning om. Förhoppningsvis kan han hitta något ”mindre” som går att åtgärda. En lite konstig önskan, men den förra gigantiska operationen vill jag inte göra om. Och faktum är att det är riktigt dålig prognos på den när man måste reoperera tyvärr. Så håll tummarna!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    Tråkigt 🙁 Ja många gånger om. Men det blir alltid sämre så jag får backa och ta nya behandlingsmetoder. Så jag är ganska less på sjukgymnastik vid det här laget, så tråkigt ju! Jag rehabade i ca 1,5 år, sen när jag blev gravid så blev jag så lös i lederna att det inte gick att fortsätta alls. Fick bara försöka att göra så lite som möjligt för att inte ha ont eftersom jag inte kunde ta några mediciner. Men låt inte mig skrämma dig, jag är ett extremfall… Jag gjorde 3 ingrepp i min axel i en operation. Oftast gör man bara en. Det kommer säkert att bli jättebra för dig, oftast är de ju lyckade! Kram!

  2. Therese

    Vad är det med din axel? Jag gjorde magnetröntgen på min axel i juni. Ruptur på en sena plus någon grad 2 grej 🙁 Operation här med… Hur uppkom din skada?

stats