Ida-Marie Isaksson

1st mothersday.

idamarie-isaksson-2

idamarie-isaksson-blogg

little-one-and-i-4

idamarie-blogg

littleoneandi-3

Matching Bomber Jackets Little One And I (adlink)

Idag väcktes jag av en uberglad bebis som hade ordnat med brakfrukost. Och nej han är (trots generna) inte ett underbarn som redan lärt sig laga mat. Utan pappan hade hjälpt till en aning. M har en liten irriterande överansträngning i låret som hindrar honom att följa med resten av laget på turné. Nu ska jag få åka iväg på spapedikyr som jag har tjatat om men inte fått tummen ur att komma iväg på i säkert ett halvår. I eftermiddag ska vi möta upp Mathilda nere på stan för att se matchen och äta pubmat på nån sportbar. Perfekt morsdag om ni frågar mig. Mina killar är de bästa och jag är så tacksam!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats