Ida-Marie Isaksson

By Heritage.

by-heritage

Denna playsuit från By Heritage får ett eget inlägg då den är så himla bra. Vincent fick den i present när har föddes av familjen Hansson (Tack!). Då var han en liten plutt på som drog storlek 44 men han kunde ändå ha den efter bara någon vecka, nu väger han över 7 kilo/ har storlek 68 och han kan fortfarande ha den lika bra. Den är i storlek 56. Den är inte för tight i grenen som alla andra ”pyjamaser” och ärmar och ben går att cirka upp och ner för att justera längd. Vi har den fortfarande uppvikt så han kommer att kunna ha den ett tag till. Bra kvalitet och fint mönster. En mycket bra present och/eller investering!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats