Ida-Marie Isaksson

my favorite hair products.

ref-nikita

ref-moisture

Idag var jag hos Mathias på Nikita Hair och fixade till håret lite inför bröllop och semester.  Trivs så sjukt bra i det kalla blonda han har fått till!

För en månad sedan tipsade Mathias om detta balsam ”Moisture” från Ref som han använde på mig i salongen. Jag köpte hem det och jag är helt såld. Och jag är GALET kräsen ska ni veta. Så idag köpte jag på mig hela serien och ska testa resten. Kan verkligen rekommendera balsamet, helt fantastiskt!
Silverschampot från Loreal använder jag i nästan varje tvätt för att försöka hålla gula toner i håret borta. Jag tycker att det är mest effektiv av de märken jag har provat och därför bäst.

– – –

Jag har åkt på nån liten halsinfektion eller något, hängig och huvudvärk. Blä! Imorgon åker M iväg på match så jag hoppas att det vänder tills dess.

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Du är så fin i det kalla blonda håret! Tycker du att silverschampoot sliter mkt på håret? Jag är blond och gör slingor och min frisör sa att silverschampoo sliter så galet mkt på håret så hon rekommenderade det bara ytterst sällan (och då har jag ändå ”bra” kvalité på håret). Så därför har jag varit lite feg med att använda silverschampoo…
    Krya på dig! Kram kram

stats