Ida-Marie Isaksson

shoulders&shopping

sneakers

Hej på er!

Hemma igen efter en helg i Stockholm. Underbart att träffa släkten och att få umgås med min bror och hans familj. Vincent träffade sin nästan jämnåriga kusin och de hade faktiskt en hel del utbyte av varandra. Jag reste själv eftersom M var hade träningar och det sedan inte gick några passande flyg. Men det var inga som helst problem. Jag ska skriva om flyg och sånt i ett separat inlägg! Lite shopping blev det, kunde inte motstå dessa godingar. Perfekta lågskor till den lite mer dressade stilen.

Jag är helt galet trött. Och jag har ingen bebis att skylla på. Han sover fortfarande lika bra, i eget rum sedan nästan 2 månader tillbaka.
Men den senaste månaden har mina axlar börjar krångla rejält och jag har börjat sova sämre och sämre. Senaste veckan snittar jag väl max 30 minuter sömn innan jag måste ändra ställning för att det gör så fruktansvärt ont att ligga ner. Jag vill inte gå och lägga mig för jag vet att det kommer att göra så ont, men jag är ju så in i bomben trött samtidigt. Som alla vet så gör extrem sömnbrist en sjuk i längden. Lägg då till denna smärta på det. Så idag känner jag mig sjuk med ont i halsen och feberkänsla. Lyckligtvis hade jag en efterlängtad tid hos en av Svergies bästa ortopeder idag. Så nu sitter jag här med kortison i båda axlarna som smärtlindring, remiss till en av Sveriges bästa sjukgymnast på axlar, bokad magnetröntgen med kontrastvätska och operationer planerade framöver. Helsingborgs lasarett Ortopedmottagning och Capio i Olympia/Mariastaden som lett mig dit är faktiskt helt fantastiska som hjälpt mig så bra den lilla stund jag bott här. Dagens ros till dem!

Mailen är överfull som vanligt och jag tar tag i det så fort jag får lite tid över, tack för ert tålamod!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    Äter 7-11-14-17-20 typ.
    Sover 20.30-6-7 äter och somnar om till 10 ungefär till mammans stora förtjusning.

    Sovrutiner på dagen får vi inte riktigt till. Han sover gärna en gång till vid lunch och sedan kanske igen vid 17 en snabbis. Annars blir han bara ledsen! Önskar han kunde sova en längre stund på dagen men han sover kortisar oftast. Det kanske rättar till sig när han blir mer aktiv och tröttar ut sig mer.

  2. idamarieisaksson

    Det började med att han var så lättstörd, redan när han sov i vår säng. Så flyttade vi honom till en liten säng i vårt sovrum och då sov han bättre, sedan började han bli mer lättväckt igen så då misstänkte vi att det var vårt fel. Och mycket riktigt…

    Han har inte ätit på natten sedan han var 3 månader, mindre än så tror jag t.o.m. Han fixade det typ själv. Sov bara längre och längre ju mer mat ha orkade äta. Vaknade han tidigare så provade jag att ge nappen först och se om han somnande om istället för att ge mat det första jag gjorde. Han vaknar aldrig och är hungrig. Han vaknar bara för att han är pigg. 🙂

    Kram!

stats