Ida-Marie Isaksson

old hair.

euro-so-cap

Imorgon ska jag sätta mig i frisörstolen på Nikita Hair och Mathias ska få göra en sommaruppdatering på mitt hår. Jag ska ta ut mina extensions som jag haft i 5 månader nu. Jag har haft dem i max 3 tidigare så detta är rekord. 5 (!!!) månader och fortfarande blankt och fint. Euro So Cap har verkligen det bästa löshåret. Det är lite tunt och slitet i topparna men jag skulle lätt kunna klippa det en bit så skulle det vara löst. Men fästena har ju hunnit växt ut en bra bit så det är absolut dags att ta bort dem. (Här kan du läsa mer om hårförlängningen).

Idag har det varit full rulle med en massa ärenden och fix.
Kvällen avlutades på premiären av Beach Club Gröningen med Sanna. Sommaren kryper närmare och närmare!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats