Ida-Marie Isaksson

wall art.

desenio-wall-art

desenio-horse

 

 

Den svarta stolen jag fyndade i Mios fyndhörna har fått sällskap med några tavlor mot den stora tomma väggen. Jag älskar hästen, finns det något mer fulländat än ett arabiskt fullblod?  Jag tror inte det, så förbaskat vackert! Hästtavlan fick jag jobba ganska hårt för, Micke tycker hästar är lite töntigt (och jag är inte sen att överdriva hästtöntpersonligheten i mig när han sätter sig emot, haha) men han gav tummen upp så fort den kom upp på väggen. Buffelhornet och fjädern blev fina kontraster. Jag ångrar att jag inte beställde dessa pilar också, det får kanske bli en till beställning!

Dessa fina posters hittar du här

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats