Ida-Marie Isaksson

party time.

moxy-shirt

Gårdagen var helt underbar måste jag säga, vilket väder! Den började mindre mysigt med migrän för min del. Har haft ganska många sådana de senaste dagarna och medicinerna har fungerat sådär men idag tog de som tusan och anfallet var borta innan det ens hade hunnit starta. Så skönt! Solen sken här i Helsingborg och vi plockade fram utemöblerna, grillen och gjorde iordning lite på uteplatsen. Pratade med grannarna och sånt. Så mysigt område detta ska ni veta, massor av barn och trevliga människor. Vi avslutade med en grillning såklart. Nu är grillsäsongen igång!

Idag blir det säsongspremiär för HIF på bortaplan. Min gubbe är hemma och rehabar lite från en skada så jag passar på att gå ut och svira lite med Sanna ikväll. Hehe 🙂

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats