Ida-Marie Isaksson

ripped denim x white sneakers

appertiff-awayfarer

ripped-denim-white-nik

deseos-halsband

  romwe-ripped-denim

sheinside-ripped-denim

denim-hunter-9

demin-hunter-mesh

Mesh Top HERE // Denim HERE // Shoes Nike AF1 // Eyewear HERE

Hej på er! Kikar bara in lite snabbt och säger hej. Massor att göra idag. I eftermiddag ska jag även iväg till Akacia Laserklinik för min 3:dje LPG-behandling. Jag ser faktiskt resultat redan men jag skärpa mig lite med maten nu så att jag verkligen utnyttjar effekten av behandlingen. Igår drog jag med mig Sanna till gymmet och vips hade vi gått en timme på crosstrainern. Så trevligt hade vi det!

Ikväll ska jag ut till Väla Köpcentrum  för VIP-invigning av det nya Nikita Hair där ute. Kameran åker med så ni får se sen hur det var!

Ha en fin dag!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats