Ida-Marie Isaksson

Zzzzzz.

DSC_0586

Morning finisar. Alltså V har tagit steget att sova i egen säng och han slutar inte förvåna oss. Mamman hade separationsångest första natten och vaknade flera gånger för att kolla varför han inte vaknade och saknade oss. Hehe. Men han sov till 7 utan att gny eller knorra från 5 som han brukar när han ligger mellan oss i sängen. Så i det här hemmet är det inte bebisen som stör föräldrarnas sömn utan snarare tvärt om. Haha! Underbara unge!

Vår bedside crib från Troll är förresten ett grymt köp, så fin och så praktisk. Jag har den inte kant i kant med sängen utan dropsiden är uppfälld, men nu i början har jag den nära min sida av sängen så att man inte behöver gå så långt om han vaknar.

troll-spjalsang troll-sun-bedside-crib

Idag ska vi bara mysa hemma till M kommer hem, sedan ska jag på en ny LPG-behandling och efter det en sväng till gymmet. Så en ganska lugn dag.
Håll utkik på min instagram där det kommer upp en GRYM giveaway under dagen. @idamarieisaksson heter jag där. Här hittar ni en ledtråd 🙂
Hoppas ni har en fin dag!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. malin

    Hej fina ida! vet att detta inlägg är aningen gammalt nu men jag har kikat en hel del på denna säng. Vi väntar bebis i börjar av december i år och när jag sökte runt så hittade jag ditt inlägg om sängen. Jag följer dig visserligen på instagram och kikar in på bloggen annars också, det är kul att läsa om någon som har samma livsstil men fotbollsspelande sambo och hela den biten. Men det jag undrar är om du fortfarande lika nöjd med sängen och om du skulle rekommendera mig till detta köp 🙂 Sköt om dig // Malin

stats