Ida-Marie Isaksson

LPG behandling

lpg-kropp-helsingborg

I måndags var jag hos fina Vesna på Akacia laserklinik i Helsingborg och gjorde min första LPG-behandling. Så pepp på detta så jag tänkte förklara lite lätt vad LPG är. Lipomassage som det också brukar kallas hjälper kroppen att göra sig av med fett, lös hud och celluliter där träning och diet inte biter. Man blir slimmare, fastare och mer tonad. Det är den mest kända ickekirurgiska behandlingen mot envisa fettdepåer och det finns ingen metod som går djupare än LPG. Den är väldigt poppis bland modeller och fitnessfolk.

Först går man igenom vilka problemområden man har och vad man förväntar sig av behandlingen.
Sedan får man ta på sig en sån där snygg nakendräkt som jag har på mig på fotot ovan. Sedan sätter behandlingen igång och det tar ca 45 minuter.
Behandlingsmunstycket är ungefär som en dammsugare som skapar ett vakum. Den rullas över kroppen och lyfter upp huden vilket stimulerar bindväven & fettcellerna därunder. Det gör lite småont, spec om man som jag har hård bindväv. Men man vande sig ganska fort och det känns verkligen som att något lossnar. I slutet var det bara som en skön massage. Behandlingen underlättar och lymfdränaget så man blir av med vätska och de frigörs toxiner, så det är lite som en detox. Man ska dricka massor av vatten och äta bra i samband med behandlingen för att få bra resultat. Jag ska smörja mig med en dränerande detoxcreme morgon och kväll. Man måste göra några kontinuerliga behandlingar för att se resultat, men det beror också vad man har för utgångspunkt. Jag kände mig slimmare på magen redan imorse 🙂

Här kan du läsa mer och se priser om du vill!

LOVE I

lpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats