Ida-Marie Isaksson

My skincare routine

rosenserien2

Ni är några som frågar om mina hudvårdsrutiner, så här kommer dem.

Sedan jag flyttat hem till Sverige så har jag gått tillbaka till min ekologiska hudvård från Rosenserien. Det finns inget som passar bättre i vårt klimat! Jag som är en torris, spec på vintern, har inte haft i närheten så torr hy efter att jag började med Rosenserien för några år sedan. Under graviditeten var hyn svår, men efter graviditeten har min hy varit helt perfekt! Det naturlig huvård gör är att den återfuktar utan att underminera din egna hudbarriär, huden får ”lära” sig att smörja sig själv igen.

Såhär ser min rutin ut:

Rengöringskräm som jag applicerar med två våta svampar. Lätt peeling samtidigt som det får med alla gamla sminkrester.
Rosenvatten som får torka in på den rena huden för att återställa pH-balansen i huden. På sommaren behöver man knappt någon fuktkräm efter rosenvattnet, det är såååå bra. Den fungerar utmärkt för att fixera sminket när man är färdig med makeupen. Jag har också alltid med mig rosenvatten i handväskan för att spraya i ansiktet när man börjar kännas torr, vips så känns huden fräsch igen.
Rose Cream anti wrinkle använder jag som dagcreme och night care intense (fd vitaminkräm) använder jag som nattmask. Peelingkräm använder jag minst en gång i veckan, det finns ingen bättre än denna. Många små fina korn i en mild creme.
(Jag köper mina produkter på Studio Neat)

rosenserien3

När jag vill ha lite extra boost gör jag en nattmask med dessa magiska ingredienser. Beauté Pacifique Fuktmask och Maria Åkerberg Royal Facial Oil (från skincity.se). Denna olja är helt underbar, men min hy vill inte ha för mycket olja så därför använder jag den bara ibland.

Så ser min rutin ut för er som frågat!

LOVE I

fuktmask

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats