Ida-Marie Isaksson

kaos.

Cardigan HERE // Tee Filippa K // Pants Stylelevel // Shoes Nelly.com // Watch MK

Sorry för riktigt dåliga mobilbilder men så blir det när mitt fotostativ är på träningsläger 🙂

Dagen började något kaosartat, fast allt gick bra i slutändan, bara lite magkatarrskänsla i magen.
Först vaknade jag och Vinnie 11:45 (!!!) Paniiiiik. Skulle träffa Mathilda kl 13 och dessutom skulle städfirman komma 12:15. Det var bara att sätta fart. Gör mig iordning lite snabbt och ska börja amma. När jag är klar så kräks Vinnie över hela mig och soffan. Yes! Eftersom han kräktes upp halva sin måltid så steriliserade jag nappflaskan och gjorde iorning lite ersättning. När jag är redo att mata sover han som en klubbad säl och vägrar vakna och äta. Jahapp. Klär på overall och packar, in med vagnen  i bilen. Byter om själv. Diskar och steriliserar flaskan igen, kokar vatten och portionerar pulver till ev matstund lagom till lunchen. Klockan är nu 13 och städfirman har inte dykt upp ännu. Försöker ringa men telefonen är avstängd. Får tag på en man som säger att enda sättet att få tag på dem är att maila. Så sagt och gjort. Väntar en halvtimme utan svar och sen åker jag med en vaken Vinnie som borde sova middag. Ringer Mathilda och säger att jag är på väg. Mitt i Helsingborgs mest trafikerade korsning får jag två underliga motorstopp, jag brukar inte få motorstopp. Blir helt kall, åh nej bensinstopp?? Lampan lyser men det borde vara ca 70 km kvar. Bilen gick iaf gång direkt och jag kunde svänga in för att tanka. Tanka var det ja… haha, hur gör man!? Har bara gjort det en gång tidigare i mitt liv. Ringer M i Portugal och får moraliskt stöd. Såja.

Något skärrad och uppstressad så hämtar jag Mathilda och vi har en mysig lunch med en vaken Vinnie på strålande humör. Sovstunden tog han lagom tills vi skulle ta en sväng på stan!

Nu ska jag hoppa bilen mot Olympia för att plocka upp M!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    Tack fina du 🙂 Vad kul, hoppas det går bra för dig. Här hemma går allt toppen! Jag tänker faktiskt inte så mycket på amningskläder. Ammar sällan utanför hemmet, Vinnie sover alltid som en stock men de gånger jag har gjort det så har jag ofta ett linne under blusen som man kan dra ner under bysten så att man inte behöver visa hela magen. Jag skyler lite med en tunn sjal. Men senaste gången hade jag med mig lite ersättning som jag gav. Hemma går jag i vanliga kläder och amningsbh och på nätterna sover jag i mjuka amningslinnen som jag köpte på ullared (fynd! De är sååå mjuka).

stats