Ida-Marie Isaksson

Femme Collection

femme-collection

Idag är det äntligen dags för lansering av Femme Collection! Det är Hannah Graaf, hennes man Peter (fd försäljningschef på Filippa K) och deras barndomsvänner Angelica (också från Filippa K) och Jesper (VD inom modebranchen) som ligger bakom märket. Det känns genomtänkt och snyggt. Väldigt stilrent med kvalitetsmaterial, lite Anine Bing/Filippa K  känsla tycker jag. SS15 är en ganska liten kollektion (18 plagg) så plaggen kommer nog att ryka snabbt. Jag hoppas hinna klicka hem några, helt i min smak!
På www.femme-collection.se hittar du Femme Collection

fml

De laserar även smycken och en liten barnkollektion, Femme Mini. Sött för de allra minsta!

femme-mini

Ha en fin fredag!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats