Ida-Marie Isaksson

sneak peek of my walkin closet

walkin0218-4

walkin0218-3

walkin0218-2

walkin0218-1

Hej på er!
Igår blev jag färdig med en del av min nya Walkin closet. När V har somnat så har jag satt igång som en duracellkanin. Jag älskar verkligen att bygga och fixa! Och framförallt att få ordning och överskådlighet. Dock så glömde jag både äta och dricka igårkväll så när jag vaknade imorse var jag helt vimmelkantig.Tur jag har lite snabba drickyougurtar i kylen. Och att jag har världens bästa bebis som gärna tar sovmorgon.

Vid lunch åkte jag ner på stan för att äta en bit och träffa fina Emma. Sedan plockade jag upp ingen mindre än min systar som ska tillbringa några dagar med oss. Så himla skönt och mysigt! V gillade henne från första stund och nu ligger han och sover i hennes famn. Därav lite tid för foto och blogg! Underbart!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    Vi berättade när vi flyttade hem från Grekland mellan v12-14. Först gjorde vi ett UL privat för att inte jinxa något. Jag var nojig, men det var skönt att vara Grekland för man behövde inte anstränga sig så mycket för att dölja det och jag behövde inte berätta förrän när vi kom hem. TACK fina du!

stats