Ida-Marie Isaksson

I’ve been working out.

outfit0212-3

Fredag och inte ett jota på ”schemat”. Underbart! Jag ska gosa med världens bästa bebis som både ler och jollrar nuförtiden. Sedan tror jag faktiskt jag ska åka iväg och unna mig själv lite nya snygga träningskläder. Men det får bli när M kommit hem från träningen.

Jag har börjat träna på ett gym i närheten. Jag kände att min vanliga hemmaträning inte funkade så ofta som jag ville, jag blev stressad och det är svårt att fokusera när man lystrar till minsta ljud från V. Så är det ju början. Men jag vill verkligen komma igång igen! M ställer upp till 100% när han har möjlighet så att jag ska kunna komma iväg och nu har jag tränat tre dagar på rad. Jisses vilken underbar känsla, endorfinerna bara sprutar! Kör mest kondition (PW & jogg på löpbandet) och styrkeövningar för bål och rumpa. Jag kör mina gamla bålövningar som gav mig superresultat förra gången jag började på noll. Jag ska skriva ett separat inlägg om dem!

Ha en underbar fredag!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    Det är så skönt! Jag har turen att ha en väldigt nöjd bebis. Men kanske man behöver det (komma ifrån en stund) ännu mer när man sitter ihop?

    Det har stannat lite nu och jag måste nog börja tänka på vad jag stoppar i mig. Absolut inte banta, men mindre godis och skräp. Jag har ca 7 kg kvar och de måste jag isf träna bort, så det kommer att dröja ett tag innan de försvinner. Men min kropp känns som förut, bara lite mer hull och mindre muskler. Ska bli kul att bygga upp den igen sakta men säkert!

    Kram!

stats