Ida-Marie Isaksson

Cactus in paperbag

cactus

cactus-paperbag

paperbag-pot

interior-cactus

iMac // Tavla // Cactus

Hej på er fina läsare!
Jag hade gärna besökt Formexmässan härom veckan men fick nöja mig med det inspirerande instagramflödet istället. En stark inredningstrend just nu är ju naturmaterial. Jag letar t.ex efter den perfekta träpallen, riktigt sliten som en gammal mjölkpall som använts år efter år. Betong, marmor, mässing, koppar, linne är också material som fortsätter vara populära. Färgerna går också i naturens tecken, dvs, grå, blekt grön, blekt blå, beige, sand, linne etc..  En snygg och enkel DIY som jag snappade upp på Formex via instagram var kaktusar i krukor som ser ut som papperspåsar. Jag åkte genast på Flowerteam och inhandlade några fina kaktusar och en stor brun pappåse som jag sedan klippte sönder, knölade ihop och formade runt krukorna. Så snyggt tycker jag! Nu står en stringhylla på önskelistan, där blir dem perfekta!

Nu inväntar vi Floor & Arnor (lagkamrat till M) som ska komma förbi på en fika och hälsa på Vince. Sedan ska jag speeda ut till Väla om jag hinner och titta på ett par byxor på Zara. Så sugen på de här!
Ikväll blir det tacos och mys. M åker iväg för första träningsmatchen för säsongen imorgon. Det är alltid kul och pirrigt, nu är det matcher nästan varje helg ca 10 månader framåt. Jag och Vince som vant oss vid att ha honom hemma. Det bästa med att V föddes för tidigt var att vi fick ovärderlig tid tillsammans första tiden, han hade faktiskt perfekt tajming! Vi har varit så bortskämda med riktiga helgrutiner eftersom vi inte har rest alls. M har tränat med kompisarna på vardagarna så det har varit som en helt vanliga svenssonveckor. Nu börjar verkligheten med oregelbundna veckor och mycket egentid. Det ska bli en spännande utmaning. Skönt med mjukstart känner jag!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats