Ida-Marie Isaksson

Vidun Baby Månadsbox

vidun-babybox

Jag känner att jag måste tipsa om dena kanonpresent som Vincent (och vi!) fått. En perfekt present till den nya familjen!

Vidun Baby Månadsbox (länk) är en prenumerationstjänst som baseras på ditt barns ålder. Man kan prenumerera själv eller ge bort en prenumeration till någon. Varje månad får du en box fylld med saker anpassade efter ditt barns ålder och utveckling. Superbra! I denna box (1) fanns bland t.ex en nappflaska från MAM (som man kan sterilisera i micron) och en napp från samma företag som är utvecklad i samråd med tandläkare för att minska trycket på barnets framtida tänder. Det fanns också en leksak som är i de färger V kan se just nu. Samt babyservetter och en ekologisk tvättcreme från Weleda. I lådan fanns beskrivningar på alla produkter och tips om hur man kan använda/rengöra dem på bästa sätt. Jag lärde mig t.ex att man kan använda lådan till mam-nappar för att sterilisera dem i micron snabbt och enkelt!

LOVE I

vidun-baby

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats