Ida-Marie Isaksson

landskamp.

DSC_0229

knit

DSC_0214

DSC_0237

DSC_0228

DSC_0211

Knit HERE (on sale) // Pants Monki // Heels Bianco // Hat Stadium

Pasta Carbonaran står på bordet och iPaden ligger på laddning. Mathilda är här och snart ska vi se hennes Johan göra debut i Landslaget! Pirrigt värre!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    Hej! Jag har beställt från USA en gång och fick då betala tull. Men om du menar detta företag (romwe) så kommer det från kina och därifrån har jag aldrig behövt tulla. har dock bara beställt från Romwe en gång men från andra kinabaserade företag många gånger. Kram

  2. idamarieisaksson

    Santorini är sjukt vackert, men som du säger väldigt dyrt. Det är verkligen en turistfälla men väldigt romantiskt om man hittar ett bra hotell där man får vara ifred från alla turister.

    Jag älskar Glyfada där vi bodde. Nära till flygplatsen, till Athen centrum. Bra restauranger och stränder. Men kanske inte så pittoreskt.

    Jag skulle nog åka till nån ö om jag skulle vilja ha lite mer Grekiskt öliv. Tyvärr har jag bara varit på Kreta, så jag har inte så mycket tipd, men det finns massa mer ”nya” ör som inte är så exploaterade av oss charterturister ännu. Grekerna älskar att åka till ”sina” öar.

    Kram!

stats