Ida-Marie Isaksson

Troll Sun Bedside Crib / How we sleep

troll-bedside-crib

Troll Sun Bedside Crib

I’m back! Vi har njutit av att vara lediga alla 3 som ni kanske har märkt. Igår utnyttjade vi att det var stängt och folktomt på stan och tog en tur med vagnen. Det blev också en lunch på en öde restaurang. Vinnie sov genom hela besöket. Idag är det back to business igen. M’s fotbollsäsong är igång med en rivstart, träningsmatcherna startar redan om 2 veckor och i februari blir det träningsläger. Lite läskigt att få klara sig helt själv, men det ska nog gå bra haha. Vinnie sköter sig exemplariskt och börjar bli så vaken och ”med”. Idag var vi på BVC och han har passerat 3-kilosgränsen redan. 300 gram på en vecka och på vågen stod det 3130 gram. Jag har ingen överdriven produktion av mjölk men tydligen är det krut i grejerna. Skönt!

Vi sover gott, herregud vad vi älskar vår säng!! Vinnie sover sött i ett babynest mellan oss, han äter var 3-4:de timme. Än är han så liten men snart ska han få ligga i denna bedside crib från Troll, modellen heter ”Sun”. Den är verkligen perfekt i vårt lilla sovrum, det får inte plats någon spjälsäng där men vi vill gärna att han ska vara trygg att sova i ”egen” säng längre fram så detta blir en bra början. Sängen har en dropside och låsbara hjul så att man kan ställa den tätt intill sängkanten om man ex nattammar. Benen är höj och sänkbara för att kunna anpassas till alla sänghöjder. Jag hade tänkt att ha babynestet där så kan man bara dra över honom när man ska amma, då ligger han tryggt. Sängen kan senare användas som soffa i barnrummet när han växt ur den.

(Alla textilier kommer från NG Baby)

LOVE I

bedside-crib-sun

troll-sun-bedside-crib

troll-sun

troll-spjalsang

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    Hej! I bloggen använder jag CS Photoshop och på instagram använder jag en massa olika appar för olika effekter. Facetune, whitegram och instagrams egna redigeringsverktyg oftast! Kram!

stats