Ida-Marie Isaksson

Nannic Miracle Lips erbjudande.

DSC_0973

Kan tipsa om att Studio Neat har ett supererbjudande (20% + fri frakt 29 & 30/12) på mitt favoritlypsyl Miracle Lips från Nannic. Det är ett lypsyl som ökar fylligheten i huden på och kring läpparna, linjer och  rynkor reduceras och konturerna förbättras. Det är fritt från paraffin och parabener och har dessutom solskyddsfaktor 15 och massa antioxidanter. Jag använder det varje dag! På bilden har Stina sminkat mig och använt färgen Cool, men till vardags använder jag bara den naturella.

LOVE I

(Min makeup inför Chic-galan 2014)

DSC00936

DSC00934

DSC00943-2

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Browneyedgirl

    God morgon <3 Wow så fina du är 🙂 Nyår imorgon och jag är fortfarande väldigt förkyld. Ger sig inte 🙁 Vad ska ni hitta på? Här blir lyx middag och mys med älsklingarna hemma <3 Kram och ta hand om er…..

stats