Ida-Marie Isaksson

Livly Stockholm Sale

livly-stockholm-rea

Lille Vincent har redan konstaterat vilka filtar som är hans favoriter. Den ena fick jag i gåva av tjejerna på Livly Stockholm och när han inatt la en rejäl kräka på sovfilten så uppstod smärre panik. Vi måste ha fler filtar! Så idag kikade jag in på Livlys hemsida och klickade hem några nya som dessutom var på rea. Blev lite annat smått och gott också, Livly har så mycket fint och kvalitén på bomullen är fantastisk!

Idag tog Lilleman sovmorgon så det är två utvilade föräldrar här hemma. Skönt! Nu inväntar vi besök från Tant Sanna.

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats