Ida-Marie Isaksson

Our little man.

Foto 2014-12-23 15 27 01

Kikar bara in och meddelar att vi är hemma. Vi fick komma hem på självaste julafton! Lilleman mår prima och är så snäll. Han föddes kl 22:07 den 21/12 efter en helt fantastisk men lite för dramatisk förlossning. 2660 gram och 48 cm lång. Han kom i vecka 37+4, dvs ca 14 dagar för tidigt. Beräknat datum var 6 januari.

Eftersom han är  i det minsta laget så var det viktigt att maten kom igång ordentligt. Men han fattade direkt och lyckligtvis nog gjorde även min kropp det. Vi tillmatade lite med kopp första natten men sedan har det funkat bra. Och efter invägning igår fick vi åka hem med gott självförtroende. Han är så duktig!

Hoppas ni haft en god jul! Det har vi 🙂 Svärföräldrarna hade dukat upp med jullunch när vi kom hem. Så himla skönt för vi hade ju inte ens handlat mat. Lilleman firade sin första jul och fick massvis med julklappar trots att det inte ens var meningen att han skulle vara med.

Tack för alla underbara grattishälsningar! Jag önskar jag kunde tacka er alla personligen!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Åh så fin han är Ida! Härligt att höra att allt gått fint och att ni är hemma. Njut nu i bebbisbubblan <3. Vi har en liten kille här hemma på 12 veckor idag! Kram och god jul till er!

  2. Elin

    Åh men Grattis! Så skönt att komma hem på julafton, när det är en särskild stämning och ett lugn som infinner sig.
    Han är ju hur söt som helst och kommer klara sig finfint! Jag var ungefär lika liten (är tvilling, så min syster var lika liten hon) när jag föddes. Är fascinerande hur en sån liten kropp bara tar till sig näringen och växer så snabbt. Hoppas ni mår bra hela familjen 🙂

stats