Ida-Marie Isaksson

Ansiktsbehandling på Hvita.

hvita

Foto: Erika Heinegård

I veckan smet jag iväg på en lite spontan ansiktsbehandling hos Sofies moster som har salongen Hvita i Helsingborg. Det gäller att passa på nu innan bebis är här. Hon jobbar med Exuviance som jag tycker är det bästa i det syftet. Jag har gjort några sådana behandlingar förut men aldrig fått ett sånt bra resultat som nu. Hon rengjorde och exfolierade med AHA-syra. Klämde porer och plockade små inkapslade porer. Och sedan fick jag en härlig guldmask. Behandlingarna anpassas efter hudtyp och behov. Första dagarna var hyn som väntat lite upprörd efter porklämmandet men nu ser den så frisk ut och är full av lyster. Längesen jag kände mig så fräsch i hyn!

Hon färgade också ögonbrynen och ögonfransarna igen, de har växt så mycket sedan jag började använda iLash att jag hade en utväxt på dem. Min ögonbryn behöver inte målas alls nu, måste bara inhandla ett bra browfix. Någon som har något tips?

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Stina

  Anastasia Dipbrow pomade är så sjukt bra! Finns bl.a. på Kicks 🙂
  Annars är jag också ett fan av Benefits Gimmie Brow om det är en gele du är ute efter. Puss!

 2. Jenny

  Hej!
  Superfin blogg, längtar tills en bebis kommer! Snygga föräldrar kommer få en söt bebis!

  Benefits brow fix är väldigt populärt bland många amerikaner & svenskar. Finns på sephora för 220 kronor. Annars finns lumenes, det tycker jag funkar kanon trors det låga priset.
  Kram 🙂

stats