Ida-Marie Isaksson

Pregnancy photoshoot pt1

001

002

004

003

Då kan vi checka gravidfotografering av listan.  Jag var lite obekväm och trodde inte att bilderna skulle bli så fina som de faktiskt blev. Liiite sent att göra det i v 38 kanske, då känner man sig kanske inte som vackrast i graviditeten (iaf om man frågar mig). Men det gick bra, mycket tack vare Erika. Hon är en magisk fotograf!
Jag har massor av bilder och det kommer mera.

Men nu: fredagsmys!!
Firar också att julgranen äntligen är färdigklädd efter att ha jagat kulor i hela stan i en vecka. Pjuh!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    jag håller verkligen med föregående talande, du är strålande vacker verkligen. Kan tänka mig att man kanske inte känner sig så vacker men du är VERKLIGEN magiskt vacker <3
    Otroligt fina bilder på en otroligt fin tjej

    http://moonzanna.se

  2. Browneyedgirl

    Vet hur man känner sig men du är strålande vacker tycker jag : ) Fint att ha som minne. Här känner jag mig mindre vacker med , som rudolf med röda mulen ungefär *haha* genomförkyld. Kram och ha en fin dag

stats