Ida-Marie Isaksson

pony tail

ponytail1

gårdagens frisyr, enkelt och fint!

God morgon!
Hu vad jag  fick sota för min envishet igår. Haha! Höften lämnade in avsked med omedelbar verkan. Höll inte på att ta mig till bilen. Men nu är den sista klappen inhandlad och jag är så sjukt glad att jag fortfarande kan sova gott och att höften återhämtar sig någorlunda under natten (peppar peppar). Så idag är det på’t igen. Gran och pynt ska införskaffas och kanske kanske bio med min kära ikväll. Hittills har vi fått avboka varenda biodejt för att jag fått huvudvärk eller nått annat obehagligt. Kvällarna som vanligtvis är min primetime är inte min starka sida just nu. Men håller tummarna för ikväll!

Ska också slänga upp en veckouppdatering och den där BB-väskan under dagen!
Ha en fin onsdag!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats