Ida-Marie Isaksson

I love you more than the chanel boy bag.. And I really love that bag

sealoe-tavlor

miniposters från Sealoe.se

Slöa hemma är inte min grej alltså. Jag känner mig sjuk fast jag egentligen bara är höggravid,  jag har ont överallt efter allt soffhäng och igår hade jag dessutom massor av onda förvärkar. Känner att jag blir lite gnällig och rastlös så idag blir det ett nytt upplägg. En liten shoppingtur på Väla och sedan en lyxig ansiktbehandling på Hvita. Nu inväntar jag bara mannen som är och tränar och en matleverans från Mathem, sedan är jag redo för dagen!

Den svarta pälsvästen är såld men den gråa finns kvar, den är i min mening den snyggaste, färgen är perfekt! Inlägget pälsväst till salu hittar du här.
Maila mig på [email protected] om du är intresserad!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    Du tänker helt rätt. Jag stressade över det början innan jag insåg att det inte var nån vits i det. Man kan inte rå för hur kroppen reagerar. Jag gick hos 3 olika sjukgymnaster för att försöka få bukt med smärtan så som man gör normalt. Men det var bara att acceptera att det kan var så när man är gravid och att det går över sen. Kommer nog att vara peppad att sätta igång med träningen sen 🙂 Kram!

stats