Ida-Marie Isaksson

that v-neck.

classic-chanel

v-sweater

Fy sjutton vad jag längtar tills jag kan klä mig i min vanliga stil igen. Har noll motivation just nu och det är lite tråkigt. Jag har alltid gillat den där enkla raka siluetten med loose fit och det är störtomöjligt att få till med en badboll på magen. Denna tröja fick jag hem häromdagen och den hänger framme som morot.

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Hej Ida! Jag kände samma sak i slutet av graviditeten, längtade så efter att få klä mig som vanligt igen. Nu har min lilla tjej tittat ut och jag har insett att jag får längta lite till. Det enda som funkar att ha på sig om dagarna är linne och leggings typ. Man ammar hela tiden och då blir det jättebökigt att ha vanliga tröjor!:p

stats