Ida-Marie Isaksson

Rosenserien

rosenserien

Vintern är här och min hud ballade som vanligt ur.  Extrem torrhet, grådaskig och finnar på hakan. Så nu har jag återgått helt till Rosenseriens hudvård igen och vips är det ordning på hyn igen.
Jag har faktiskt fortfarande inte hittat något som är bättre än detta. Ekologisk hudvärd är bäst. Här har ni några den senaste påfyllningen i badrumsskåpet. Vitamincremen har bytt namn till night care intense och det är min favorit, den funkar som en fuktmask och huden återhämtar sig fantastiskt med den. Rose cream anti wrinkle är också ny, kan ju behövas lite förebyggande. Peelingkrämen är finkornig men med extremt många korn, precis så som jag vill ha den. Shampot har jag väl tjajat sönder huvudet på er med. Så jäkla bra på löshår, utredande så man behöver knappt balsam.

Ni hittar dem i Idas (som introducerade mig) webbshop på Studio Neat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Viktoria

    Rosenserien är helt underbar 🙂 gillar du den så kan jag också tipsa om chokladserien, min hy har aldrig varit så bra sen jag började använda den, man kan också blanda den och Rosenserien 🙂

stats