Ida-Marie Isaksson

kitchen area.

kitchen

kitchen-table

winter-bouqet

kristallkrona

winter-flowers

Tavlor Sealoe // Vas Mio // Kristallkrona K-Fak (ellos.se)

Hej på er! Det känns som måndag idag. Jag har nämligen varit lite halvdäckad ett par dagar. Men idag känns det lite bättre igen, jag är lite spänd på vad barnmorskan säger imorgon. Idag går vi in i vecka 37 och jag ska göra en uppdatering ikväll tänkte jag. Det har hänt grejer senaste veckan!

Igår fick vi äntligen upp en lampa i vårt 5 meter höga tag utan lampkrok. Wheeey, heja oss! Att det skulle blir en kristallkrona var inte alls tänkt, jag hade tänkt något mer modernt. Kristallkronan skulle egentligen in i minis rum men jag hittade en annan innan denna hann anlända. Så vi testade och blev så himla nöjd ändå, trots att lampsladden gärna hade kunnat vara lite längre. Men man kan inte få allt.
En tur till Ica Maxi slutade också i den fina buketten på bordet. Jag gillar att Maxi här har lite snittblommor så att man kan göra egna arrangemang.

Kan tipsa om att Sealoe.se har en julkamapanj där man får två prints till nedsatt pris. Perfekt JULKLAPP!!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Paula

    Ni kan ju köpa en skarvsladd till lampan. Mycket lättare att fixa med än vad en tror, jag gjorde det till min nya lampa i vardagsrummet och det blev superbra!

stats