Ida-Marie Isaksson

Hårförlängning.

eurosocap-extensions

Före och efter hårförlängning med Euro So.Cap Classic Line 60 och Deluxe Line.

Igår var jag ju ner på Euro So.Cap’s salong i Malmö och fick nytt, långt hår igen.  Denna gång satte Helena i 175 slingor allt som allt, lite fler än förra gången. Jag gillar det tjockt!
Jag tror det var färg 1004.

Eftersom jag ville ha så långt som möjligt så blandade hon Deluxe Line (som bara är 50 cm långt men tjockt hela vägen ut) och 60 cm Classic Line. Det blev så jäkla bra!

Om jag ska utvärdera lite så låter det såhär: Förra gången testade jag Deluxe Line för första gången, jag hade även då blandat med Classic för att det var slutsålt i min färg. Jag är så himla nöjd med kvalitén. Håret var så extremt glansigt och fint hela vägen tills det var dags att byta. Deluxe Line är en klass för sig men denna gång ville jag ha längre så jag fortsätter med blandat. Kan tänka mig kvalitén om man kör bara Deluxe Line. Nu är det abslout inget fel på Classic heller, det har jag haft i många år och det slår alla andra märken med hästlängder.

Det var första gången jag satte i det på salongen i Malmö och jag har inte tappat ett enda fäste, de har inte ens glidit ner. Vilket aldrig hänt tidigare (applåd!) Jag brukar se till att alltid ha nytvättat hår utan balsam innan. Lärde mig också att Euro So.Cap’s fästen är gjorda av 100% keratin vilket är mer skonsamt än blandmaterial med silkon/lim vilket de flesta andra märken har, de blir inte lika varma när man smälter dem. Det bästa löshåret på marknaden!

Priser och massor av info hittar du på hemsidan
Du har alltid 10% rabatt om du anger ”Ida-Marie” i webshoppen.

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    Tack söta du!!
    Förstår att det kan bli jobbigt. Jag har okcås haft inställningen att ”om det blir för jobbigt så tar jag ut det”. Men jag har ju fixat det med en axeloperation så då borde jag kunna fixa det nu också 🙂

    MItt favoritschampoo är Rosenseriens. Det är helt grymt, använder bara ett billigt balsam till det för det behövs nästa inte balsam. Efter den så kommer den blå serien från Schwarskopf som euro so cap säljer.

    I övrigt använder jag bara saltvattenspray i hårbotten för volym och BonaCure Miracle Oil (också euro so cap).

    Tusen tack och kram!!

stats