Ida-Marie Isaksson

babynest.

lilladej-creative

bilder från ”lilladej_creative” på instagram

Jag hade lite svårt att hitta ett babynest som föll mig i smaken, de flesta är så könsbestämda eller skrikiga och mönstrade.  Men så tipsade en kompis om Lilla Dej Creative och jag blev helt förälskad i dessa söta handgjorda kreationer. Ett vitt ligger nu hemma i mini’s rum och väntar. Lite tråkigt med vitt men det kommer att användas mycket och jag vill att det ska smälta in med resten av hemmet. Jag hade dock gärna tagit det mönstrade högst upp till vänster om jag hade sett det innan jag beställde, sååå sjukt fint! Jag beställde även en snutte och en napphållare som ni ser här.

Varför ska man ha ett babynest då? När jag frågar relativt nya mammor vilka bebissaker de använt allra mest så svarar nästan alla ”babynest”. Det gör mig glad för jag vet att barnen mår bra av att ligga i nästen. På Neonatalintensiven ligger alla barn i en ”toffla” och det är exakt samma princip. De mår bra av att känna sig ombonade liksom inne i livmodern. Men det klassiska babynestet är bra för så mycket mer. Det hindrar barnet från att glida i sängen. Det är praktiskt att lyfta barnet i när de sover så man slipper störa dem i nödan. Perfekt mellan vagn, soffa och säng. Om man samsover så är det ypperligt med ett babynest. Barnet har sin egen plats och man är säker på att det ligger där det ligger med sin egna filt.

LOVE I

babynest2

babynest

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Så fint! Blir alldeles sjuk av allt gulligt som finns. Känns som länge sen min 7-åring var bebis. Nu är det Youtube och Babylips för hela slanten och jag hinner inte med! 😮

  2. Kakv

    Men förförallt trångt och påminner om tiden i magen. Ett tips, sov med snuttefilten i er säng i två veckor och tvätta inte den. Då luktar den mamma och pappa och ger mkt trygghet till den nya bebisen.

stats