Ida-Marie Isaksson

underwear.

calvin-clein

Jo, den första står högst på önskelistan men just nu måste jag också tänka lite praktiskt. Jag hoppas jag kommer kunna amma och då behövs easy access dvs amningsvänliga underkläder. Här är två amningsbh’ar som jag hört mycket gott om och som jag har klickat hem. Den förstnämnda heter Abecita Madonna Nursing Top och är i bekvämt microfibertyg med borttarrygg, perfekt till natten då den är sömlös och utan spännen. Den andra är min favorit, sitter otroligt snyggt, den tipsades det om i Gravidtidningen jag pryder. Den heter Boob Fast Food Bra. Svensk design, Sömlös i material med ÖKO-tex certifikat(fri från giftiga ämnen), vanligt bh-knäppning bak. Båda är bygellösa vilket ska motverka mjölkstockning. Dessa tänker jag blir super att ha början när man nog är rätt känslig. Men några med mer fast kupa ska också inhandlas.

amningsbh

Nästan alla min mommyvänner har tipsat om ett köpa ett par bra shapewear (underbyxor) att ha efter förlossningen. Det håller ihop höfterna lite och hjälper livmodern att dra ihop sig, och (om man bryr sig) så håller det ordning på lite mer fluffiga delar på kroppen som man inte är van vid. Två av mina bästa vänner säger att det har varit skönt att ha såna på sig och jag litar på dem!
shapewear

Alla dessa produkter kommer från Uppercut.se som har ett riktigt bra utbud på underkläder till både kvinnor, män & barn. De har ett Halloweenerbjudande just nu som gäller till den 2 november. 10% på alla produkter!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. @mammaiflorida

    Jag har också köpt två shape-up ’trosor’ att ha efter förlossningen, känns som ett måste för mig 🙂 Man vill ju gärna skynda på så mycket som möjligt, ytlig som man är 😉
    Tydligen så är det bra att ligga på mage så mycket som möjligt oxå, men om man väldigt mycket mjölk så kanske det kan bli lite obehagligt 🙂

  2. Linda

    Jag vet inte om det stämmer. Men många säger att det är lite ålders relaterat det här med att kroppen återhämtar sig snabbt. Jag är 29år gammal och har 3 barn. Efter mitt första barn (22år) hade jag ingen Bellybandit. Magen tog rätt lång tid innan degklumpen försvann. Med mina två andra barn köpte jag bellybandit och tog på dagen efter förlossningen. Båda de gångerna blev magen platt på en gång. Efter en vecka var magen platt igen. Dock kanske inte fast men

stats