Ida-Marie Isaksson

utan dina andetag.

desk

Sitter här och avverkar lite mail och slölyssnar på radio. Kent – Utan Dina Andetag. Många ser det som en vacker kärlekslåt man jag får nästan panik av den, så otroligt ledsam. Mitt hjärta i din hand. Jag kan inte ens gå utan din luft, i mina lungor. Inte stå om du inte ser på, genomskinlig grå. Vad vore jag utan dina andetag? Att älska någon så ofantligt gränslöst skrämmande mycket, att man inte skulle vara någon utan denna person. Sitter med tårar på kinden. Vädret är grått och trist och jag väcktes av nyheten av att legenden och bardomsidolen Klas Ingesson har gått bort. Cancer, den där skitsjukdomen alltså. Aldrig har jag väl upplevt att det har varit så nära som de senaste månaderna. Det känns som att alla har någon som drabbats och det bara ökar och ökar. Som en epidemi. Om ni kan, så skänk en slant till forskningen. Tack!

Tung start men nu ska jag göra något bra av den här dagen. Jag har gått in i en ny graviditetsvecka och tänkte uppdatera er lite. Barnrummet börjar ta form, om det blir lite bättre dagsljus ska jag fota lite. Senare ska jag iväg till en skönhetssalong här i stan och bli lite bortskämd, det var så längesedan!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats