Ida-Marie Isaksson

Paula’s Choice

paulaschoice

Jag testar ett nytt märke sedan en tid tillbaka, Paulas Choice. Det är helt nytt i Svergie men otroligt stort i t.ex USA. Märket är känt för att ha riktigt bra kvalitet till ett överkomligt pris. Har in hört talas om det? Jag tycker den är riktigt bra.

Jag gjorde ett gratis hudtest på nätet via Skincity för att få fram vilka produkter som skulle passa min krångliga hy och det blev en blandad kompott från olika serier. Hudtestet är SUPER, gör det! Det är som sagt helt gratis och man kan välja vilken eller vilka märken man vill ha förslag på.

I Paulas Choice sortiment finns flera olika serier som går på olika problem som t.ex acne, rocacea, rynkor, känslig hud, solskador, torr hud, fet hud och pormaskar.
Paula är känd som The Cosmetics Cop i USA därför att hon i 30 år kritiskt granskat effekten och säkerheten hos produkter för att hjälpa konsumenten att välja rätt. Hon är känd från t.ex Oprah, CNN & NBC. Hennes egna produkter är baserade på publicerade, vetenskapliga forskning om beprövade ingredienser.

Jag använder en blandning av tre ganska vanliga serier men det finns många andra, bland annat en med 98% naturlig sammansättning, en mot acne och en specialiserad på ärr och ihållande rodnader. De har också BHA-peeling på flaska, döden för pormaskar! Läs mer om alla serier här. Dessa produkter har jag:

SKIN RECOVERY mousturizer & serum

– Hudtyp: Torr och mycket torrhud.

– Tillstånd: Eksem, rynkor och linjer, rodnad, rosacea. skadad hud. Motverkar tecken på åldrande. Minskar rodnad.

HYDRALIGHT rengöring & toner

– Hudtyp: Blandad och fethud

– Tillstånd: Känslig, finnar, rosacea. Dämpar rodnad och fyller på med fukt där det behövs.

SKIN BALANCING mask

– Hudtyp: Normal, bland och fethud

– Tillstånd: Synliga porer, pormaskar, feta partier, utslag, finnar. Hjälper att förebygga tecken på åldrande

—————-

Någon som testat?

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    Vad roligt att höra! Min första tanke när jag läste om det var att detta hade jag velat känna till om jag hade kämpat med acne!! Tack för din kommentar Hanna, jag hoppas många hittar in här i jakten på bra produkter och läser den! Kram!

  2. idamarieisaksson

    Serumet är min favorit bland alla produkterna! Tror många produkter är toppen för folk med riktig problemhy, som typ eksem och rocacea tex! Får på marknaden som riktar in sig så mycket som dessa. Kram

stats