Ida-Marie Isaksson

Moxy Feather Jacket

1023-5

Denna fjäderjacka från Moxy Copenhagen är to die for! Den finns i svart men mitt val föll på denna pudriga sak. Måste också passa på att tipsa om Rut & Circles jeans ”olivia”. De är perfekta jeans om man är gravid eller har en lite större midja. Superstretchiga men ändå snygga i formen, de finns också i långa storlekar vilket mina långa spiror uppskattar.

Nu blir det lillasystermys för hela slanten!

LOVE I

1023-1

1023-6

moxy_feather

1023-4

1023-3

1023-2

Moxy Copenhagen feather jacket // Sheinside tee // Rut & Circle flare jeans // Gucci sneakers // E&E shades // Deseos.se earrings

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Hej 🙂 härlig blogg, är också gravid så det är sååå kul att följa dig! Jag undrar vad du har för storlek på din och hur lång är du? jag vill beställa en men är så osäker på storlek! du är jättefin i din 🙂

stats