Ida-Marie Isaksson

baby clothes.

20141011-160442

Ja vad gör man när man har tråkigt? Jag har iaf funnit en ny hobby, nämligen att knåpa ihop små söta babyoutfits. Det är väl egentligen ingen ny hobby, men det är så himla mycket gulligare i miniatyr! Right? Igår fick vi ett litet paket från våra vänner i Kalmar med Sophie the Giraffe bitring och en napp, allt i miljövänliga och giftfria material. Tänk så omtänksamma tanter & farbröder mini redan har!

Idag har vi varit en sväng på Väla och ätit lunch och strosat runt lite. Sammandragningarna har lugnat ner sig betydligt men jag är krasslig och helt ofattbart trött. Så vila it is.

(Inköpsställen på alla plagg hittar du längst ner!)

LOVE I

20141011-160456

Övre: Snutte & Byxa Newbie // Body Lindex // Bitring Sophie The Giraffe

Nedre: Snutte Newbie // Overall, body & byxa H&M Baby // Mössa Zara Baby

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra

    Åh nu tror jag ännu mer att det blir en pojke. Det var de första jag gissade på när du talade om att du var gravid och nu har den känslan bara stärkts, inte minst efter att ha sett kläderna. Roligt 🙂 Har vagnen kommit förresten? Kan du inte visa den när ni fått hem den? Kram!

  2. idamarieisaksson

    Det är en sån svår fråga! Har tagit hjälp av kompisar som just fått barn. Nu har vi ca 4 ombyten i 50, dvs 4 bodys, 4 byxor, 4 pyjamaser. Och en overall. Har man tvättmaskin hemma så borde man klara sig på det enligt mina kompisar. Har ungefär samma i 56 och några i 62 också. Sedan får vi köpa till det vi behöver. Gissar att man får en del när Mini kommer till världen också. Hur tänker du? Kram!

  3. Sanna

    Ett litet tips: om ni hittar en snuttis som ni gillar-köp minst 10st! Smidigt, vi ”tvättar”(byter ut) den varje kväll, på så sätt har hen alltid en som är ren

stats