Ida-Marie Isaksson

perfekt hemmaoutfit.

DSC_0156

DSC_0196

DSC_0176

DSC_0159

DSC_0161

DSC_0182

DSC_0191

Moxy Copenhagen FW14 knit // H&M Mama jeans // Din Sko boots // Zara scarf  // Chanel & Michael Kors jewlery

Hej på er! Här kommer en riktig hemma-outfit. Ungefär såhär går jag nästan alltid klädd här hemma, minus skorna förstås. Jag har haft lite halvbra dagar både igår och idag. Trött och hängig med en hel del ont både i fogar och mage. Så inte på topp helt enkelt. Men massa vila borde råda bot på det, det har ju varit en väldigt intensiv och rolig helg så det är inte så konstigt, jag är trots allt gravid i sjunde, snart åttonde månaden. Idag var jag och fixade mina naglar hos en tjej här i Helsingborg, har haft mina gamla som Amanda i Gävle gjorde ända till nu, 3 månader!! Det måste vara rekord.

Nu ska jag försöka peta i mig lite middag. Sofie, Emelie & Nova var just här med en bull-middag så jag är proppmätt. Tack för den feeders ;D

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats