Ida-Marie Isaksson

matplats.

matbord

bommor2

matbord2

blommor

Godmorgon! Sovmorgon tänkte jag men jag vaknade ändå tidigt med lite extra pirr i magen. När man har spännade jobb framför sig så kliar det i fingrarna att sätta igång på måndagar! Denna bukett jag fick i fredags gör mig lite extra glad, det är nog den finaste bukett jag sett!

Vi har haft en helt underbar helg med våra vänner. De bor utspridda i landet och det är sällan vi ses allesammans. Fredagen var matchdag och HIF vann med 4-1 och M gjorde ett fint mål dagen till ära. På lördag åkte vi över till Helsingør och åt en världsgod mjukglassbuffé och sedan lagade vi middag och myste till kvällen. Igår var det Ullared  för hela slanten innan vi skildes åt igen. Efter ett par timmer på Ullared var vi ganska möra kan jag säga. Vi hämtade Thaimat och åkte ut till Sofie & Andreas och slöade lite.

Nu väntar 3 lediga dagar för M, jag har dock ett fullspäckad schema så vi får lov att hålla oss på hemmafronten.

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats