Ida-Marie Isaksson

The Healthy Box.

DSC_0853

DSC_0857

En liten tjuvtitt i månadens fina The Healthy Box. Du beställer din här.

Den innehåller senaste numret av Damernas Värld, ett erbjudande på kost- och träningsprogram från World Shape, två bars från Eat Natural, aloeveradryck från NOBE, organic Rooibos från Yogi Tea, ekologiska cashewnötter från Smiling, manukabär från Go For Life och en raw chokladkaka från Loveshock.

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    Jag har hela tiden tänkt att jag ska hålla det hemligt så länge det känns okej. Jag vill helst att det ska bli en överraskning. Jag tror inte att detta kommer att bli en typisk ”mammablogg” utan jag vill behålla min egen identitet som jag känner nu iaf. Men känner jag att jag har massor av barnämnen att blogga om men inte kan pga det avslöjar könet så tänker jag nog om. Kram!

stats