Ida-Marie Isaksson

perspectives.

DSC_0404

Godmorgon solstrålar!

Hur mår ni? Jag har haft några riktiga tröttmössedagar. Igår somnade jag i soffan innan 22. Hur lyxigt är det inte att somna i soffan förresten? Och att kunna se på en massa tv-kanaler? Tvåsitssoffan och mini-tvn på hotellet har förändrat perspektiven lite. Nåja, nog om vardagslyx. Vi har ju satt igång med uppackning och sånt och höftontet är tillbaka, tillsammans med sammandragningarna så tar det på krafterna. Men jag tar det väldigt lugnt, men jag har lite svårt att bara sitta still. Tycker det är såååå kul att fixa och se ett hem växa fram! Micke får ta grovjobbet och det går sakta med säkert framåt. Alla lådor är borta, förrådet är rensat och M är på återvinningen as we speak. Gräsmattan är nyklippt och kylen fylld. Jag har till och med fått upp några lampor och monterat ihop en kontorsstol. Jag är så himla nöjd och jag ska visa er i veckan. Vi känner oss så vuxna och husliga haha, hur sjukt är det inte att jag står och lagar en gryta medan Micke klipper gräset? Det är LYX i vår värld och det gäller att njuta av stunden, för i fotbollsvärlden är inget hugget i sten. Nu ska jag snart pussa min man hejdå, bortamatch mot Åtvidaberg imorgon så det blir två dagars egentid för min del. Först ur är storstädning!

Ha en härlig söndag!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Så fin du är! Älskar din blogg den blir bättre och bättre 🙂 har följt dig sen gävletider… och du inspirerar mer och mer!
  Så glad över att ni ska bli tre <3
  Ha det så bra

 2. vonHellen

  Men, vad konstigt! Jag kommenterade på detta inlägg tidigare men det verkar inte ha registrerats?! Hur som haver..det låter som ni har det bra och har en mysig tid framöver..att fixa och komma iordning hemma samt att vänta in bebis! Härligt att njuta av små vardagliga sysslor också (även fast de kanske inte alltid är det för er) Det gäller att man hittar tid även för det lilla och värderar det man har tillsammans..och det verkar ni vara väldigt duktiga på! Må så gott! Kram Helena

 3. vonHellen

  Det låter helt lovely! Viktigt att även glädjas åt de små sakerna i livet..Allt extra är ju som grädden på moset lixom:) Hoppas att du får en fin vecka! Kram Helena

stats