Ida-Marie Isaksson

birthday gift from my man.

DSC_0548

DSC_0552

Min födelsedagspresent från M, signerad By Malene Birger.

Han kan den där M! Åh vad jag älskar denna väska. Perfekt till alla svarta outfit’s som en liten mönsterklick. Den rymmer mycket så den blir perfekt när man har en liten mini som kräver sina prylar.

Matchen igår slutade med 3-1 vinst och det var skönt med 3 poäng även om de inte var det finaste spelet. Vi var några tjejer som åkte med våra killar redan till samlingen innan matchen och satt i vår ”soffa” och hade skoj. Ni som hänger med på instagram (@idamarieisaksson) kanske såg det. Det är skönt att ha möjligheten att sitta inne om man vill, man behöver inte oroa sig för om vädret är dåligt. Det är inget jag är van vid, i Gävle var det långkallingar, yllestumpor, filtar och sittunderlag som gällde, i ur och skur. Det enda negativa med att sitta inomhus är att man inte känner stämningen riktigt, men jag går alltid ut till inmarschen, den får mig att rysa! Efter hemmamatcherna samlas vi alltid och äter mat i restaurangen tillsammans (fantastisk mat!). Där är det god stämning och det är ett väldigt bra sätt att lära känna varandra lite bättre.
Jag tycker att HIF är duktiga på att ta hand oss, de ska de ha cred för!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats