Ida-Marie Isaksson

non-violence movement

DSC_0594

Ingen har väl undgått alla tragiska händelser som händer pga vissa länder har väldigt liberala vapenlagar och en osund inställning till våld. Skolskjutningar stup i kvarten och tragiska olyckshändelser pga ”rätten till att försvara sig”. Se bara på Oscar Pistorius som sköt ihjäl sin fru som satt på toaletten för att han i nyvaket tillstånd var övertygad om att det var en inbrottstjuv. Jag har följt den rättegången via BBC och konstaterar att det enda positiva som kommer ur det här är att fler och fler ställer sig negativa till de liberala vapenlagarna som finns i ex USA och Sydafrika.

Därför blev jag mycket glad när denna överraskning trillade ner i min brevlåda och jag vill hjärna hjälpa till att sprida budskapet. The Non-Violence Movement är en non-profit organisation som utbildar unga runt om i världen för att skapa en fredligare miljö. Genom att köpa ett smycke i kollektionen som presenteras i samarbete med OXXO design bidrar man till att hjälpa organisationen. Du hittar alla smycken i kollektionen HÄR och här kan du läsa mer om och joina organisationen.

LOVE & PEACE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats