Ida-Marie Isaksson

Carpe Diem Bed

Picture 072

Efter två nätter i vår säng var jag på bristningsgränsen smärtmässigt. Den ena axeln är ordentligt inflammerad, något jag inte kan medicinera när jag är gravid. (jag väntar på en kallelse till ortopeden) Och ovanpå det så blev min foglossning hundra gånger värre. Jag sov inte många minuter i sträck i förrgår och var tvungen att vända mig så ofta pga smärta att det tillslut inte var någon idé att somna om.

Så äntligen fick vi tummen ur och köpte en ny säng. Valet föll på en 210cm kontinentalsäng från Carpe Diem med sänggavel och en ”luxury” bäddmadrass. Vi spanade också in Jensen, men där var det nått krångel med 210 cm, och Mios Enok & Thømpson (grymt snygga gavlar!). Men vi gick på kvalitet och känsla och då fick det bli en Carpe Diem. Vi köpte den på Sängvaruhuset SOVA och nu hoppas jag att frakten inte drar ut på tiden. De  har tydligen bytt lager under sommaren vilket har lett till lite längre leveranstider. Vi är dock väldigt nöjda med servicen so far, när jag nämnde mina problem så vi fick en tjock lyxig bäddmadrass till vår säng hemma medan vi väntar på den nya. Det var guld värt och inatt sov jag hela natten utan att ha ont. Tack till personalen på SOVA i Väla!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sara

    Hej! Jag har nyligen börjat kika in på din blogg lite då och då- kul att se hur du har det! Inte så kul däremot att höra att du har ont. Jag förstår att du får en massa olika tips på vad du ska göra/inte göra, men jag kan inte låta bli att ändå lämna ett litet tips till dig eftersom jag vet hur hemskt det är att ha så ont, och ingen ska behöva gå runt med de problemen som du har. Har du låtit en kiropraktor titta på din axel eller dina graviditetsrelaterade problem? Jag arbetar på en kiropraktorklinik i Helsingborg och vi ser många patienter med problem som låter som de du har. Det är inte säkert att kiropraktik är det rätta för dig, men det kan iallafall vara värt att ge det en chans, eller hur? Kroppen har en fantastisk förmåga att läka sig själv om den bara får hjälp på traven. Dessutom är det ju bra att så länge som möjligt undvika de nackdelar/biverkningar som kan finnas med olika läkemedel. Jag har sett många med liknande problem som mår mycket bättre och om jag hade varit i dina kläder hade jag iallafall gått och gjort en kiropraktisk undersökning.
    Om du skulle besluta dig för att göra det så rekommenderar jag varmt att du gör det hos en kiropraktor som är ansluten till LKR (Legitimerade Kiropraktorers Riksförbund) De är legitimerade av socialstyrelsen och har 5 års utbildning. Om jag kan stå till tjänst med mer info eller på något annat sätt så gör jag gärna det! Lycka till 🙂

    /Sara

stats