Ida-Marie Isaksson

morgon guld.

DSC_0486Morgongröt och lite jobb. Min favoritgröt just nu består av Kellogs Grynmix (färdiga påsar) lite linfrän och lite chiafrön, kanel och ganska mycket vatten så att eden inte blir för torr. Jag tillagar den i denna praktiska manick. Till det har jag uppvärmda hallon och blåbär från frysen och osötad mandelmjölk. Jättegott!

Derbyt igår var jämnt och spännande. I 85:te minuten gjorde Rosenberg mål för Malmö FF och det såg ganska tungt ut, HIF hade haft många chanser men började bli trötta. Dock hann vi inte må dåligt över det så länge då M nickade in kvitteringen bara en minut senare. WAAAAAHHHH!!!!! Jordan Larsson (son till den där Henke) assisterade och gjorde sin första men absolut inte sista allsvenska poäng. M blev helt galen och hoppade upp i nätet vid fansen, med ett jack i fingret som resultat (nån som kommer ihåg killen som slet av fingret i nätet? Jo jag skällde lite mellan pussarna när han kom hem) Härligt minne iaf, stora derbyn är speciella och att få göra mål i derbyn är ännu mer speciellt. Detta var en grym laginsats och fasen vad jag gillar detta lag. Heja HIF!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats