Ida-Marie Isaksson

iMac.

DSC_0469

Äntligen har vi internet och äntligen kunde jag packa upp min nya älskling. Detta är en present till mig själv för allt jobb jag lagt ner på min kära blogg. Efter en heldag med laptopen vid köksbordet värkte ryggen alltid, man får så dålig hållning när man sitter vid laptop! Så jag har haft denna på önskelistan ett tag och slog till för mer än en månad sedan. Jag hade bestämt mig för att inte packa upp den förrän jag hade ett  hus och ett skrivbord att ställa den på. Så idag tog vi första turen till IKEA och inhandlade ett provisoriskt skrivbord och nu sitter jag här nöjd, belåten och anatomiskt korrekt.

Uppackningen går bra och jag tycker det är så kul. Det enda negativa är att min foglossning har blivit mycket värre och det har tillkommit ischias. Alla förflyttningar, att gå och att sitta göra ordentligt ont. Jag går som en anka emellanåt. Men bäst är att hålla sig i rörelse, så jag kör på i sakta mak. Imorgon lämnar M mig över dagen för Skånederby i Malmö och jag ser fram emot ännu en dag med ljudboken i öronen i ett härligt flyttkaos.

Ha en trevlig helg!

Vinnaren av The Healthybox blev Martina Ljungman, du är kontaktad via mail!
Ett hett tips är att gå in och kika bland kommentarerna, en uppsjö av bra tips och recept på nyttiga snacks!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    Usch så läskigt, precis så har jag känt. Jag har vilat i två dagar nu och känner knappt av foglossningen längre. Halleluja!

    Jag jobbade på Neonatalen i Uppsala, 95F. Jag blev uppringd och tillfrågad om jag ville jobba där redan innan jag var färdigutbildad sjuksköterska. Så det var mitt första jobb. Jag hade haft en 2 veckors praktik terminen i termin 4 eller 5 (tror jag). Det är några nyutbildade som får chansen att börja där om man visar framfötterna, de går på personlig lämplighet. Det är jättelångt intro innan man får börja jobba själv så man blir verkligen ordentligt upplärd. Det är bara att söka och hoppas på att de tar in en. Många får in en fot som usk:a på sommaren. Kram!

  2. idamarieisaksson

    Tack för dina råd. Jag är lite sådär, att jag bara kör på. Så jag tar verkligen till mig det du skriver, måste hejda mig lite ibland. Härligt att höra att det gick bra för dina killar trots den tidiga starten. Väldigt roligt att höra när man själv har jobbat med såna små underverk! Kram på dig!

  3. Susanne

    Hej!
    Va tråkigt med din foglossning och ischias 🙁 Hoppas det kan ge med sig lite så du slipper ha så ont.
    Hoppas vi får se lite mer bilder från huset när ni kommit till rätta 🙂
    Ta hand om dig och bebisen (gissar på en pojke :))
    Kram Susanne

stats