Ida-Marie Isaksson

The dress.

DSC_0988

DSC_0984

DSC_0986

DSC_0989

DSC_0991

DSC_0983

Dress Dressy.nu// Earrings Cocoo.se // Heels ZARA // Bag Chanel // Bracelet Marc by Marc Jacobs
Spraytan Stockholm Beauty

Jag har nu två modeller av denna klänning och jag ÄLSKAR den. Den formar verkligen kroppen oavsett om man är smal som en sticka eller lite rund. Den är absolut snyggast när man har lite former! Den framhäver verkligen det vackra med kvinnokroppen och det ska man inte vara rädd för att visa!

Jag har lite närbilder på hår, smycken och makeup som kommer upp senare!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    Tack fina du! <3
    Jag testade att klippa det för skojs skull. Jag hade en bokad tid för att förga utväxt och sätta i extensions några veckor senare så därför vågade jag. Men jag trivdes inte alls i det. Jag tyckte det var JÄTTEFINT när jag hade det lockat och fixat, men rakt och ofixat kände jag mig inte alls fin. Man jag är glad att jag testade, kanske gör om det någon gång i framtiden och då vet jag att jag passar i det iaf! Jag tycker lockiga pager är finast, rakt hår blir oftast bara platt och tråkigt. Lockiga blir mer levande. Nu vet jag inte hur pass lockigt du har, jättekrull kan ju kanska bli som en hjälm. Mitt tips är att behålla längden lite vid första klippet, och testa dig fram. Jag klippte till axlarna. Kram!

stats