Ida-Marie Isaksson

Gala Makeup by Stina.

DSC00941

DSC00931

DSC00926

DSC00925

DSC00938

DSC00934

DSC00936

Min fina vän och makeupartist Stina jobbar som frilansande makeupartist, så hon är ofta nere i Stockholm på jobb. Inför Chicgalan var hon där för att sminka mig och 3 andra tjejer. Jag kan inte sluta ösa lovord över denna brud. Hon är helt otroligt begåvad. Dessa bilder är helt oredigerade förutom lite uppljusning, huden är så perfekt sammentslen och ”blurrig” som den ser ut. Jag var så glad att träffa henne och vi babblade på om allt och inget, vi pratade inte ens om hur jag ville ha sminket (det hade vi pratat om tidigare via sms) och ändå blev det helt perfekt.

Hon vet vad man passar i och vad som passar till olika occations. Hon är obunden märkesmässigt och kan jobba med de produkter hon tycker är absolut bäst oavsett märke, hon tipsar gärna om produkter eller hjälper till att hitta det som passar din hud och plånbok bäst. Dessutom sitter festsminket som berg, till skillnad från när man sminkar själv. Nu blev detta värsta hyllningstexten, men det är hon så värd. Jag rekommenderar ALLA att anlita Stina! 🙂

Jag kände mig så otroligt vacker. Du är bäst Stina!! TACK <3!

Vi ska inte glömma övrig styling: Håret gjort på Corinne & Friends i Sturegallerian, Spraytan på Stockholm Beauty och fransar hos Julina på Posh Shop i Helsingborg.

LOVE / I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. idamarieisaksson

  Tusen tack snälla du, det värmer verkligen! Även om jag känner mig vacker i min gravida kropp så går det lite upp och ner, och då är det fint med en komplimang 🙂 Jag är lyckligt lottad som har er snälla och omtänksamma läsare! <3 Massa kramar

 2. idamarieisaksson

  Tack detsamma snygging!
  Senast har jag använt iLash som du kan hitta här https://www.styleport.se/brand.html/the-white-one

  Uppsala var en grym pluggstad. Bra pluggatmosfär och väldigt bra uteliv. Jag har aldrig varit så ambitiös i plugget som där, det är liksom något i luften. Så coolt med all historia. Det är dessutom nära till allt och man tar sig med lätthet överallt via cykel.

  Jag bodde där i 5 år och trivdes bra, jag tröttnade dock ganska snabbt på partylivet vilket är en stor del av det sociala, spec ibörjan. Jag är inte någon partyprinsessa 🙂 Jag åkte ofta bort på helgerna eller så jobbade jag och då tappade man det sociala livet där lite. Jag hade mest kompisar som var födda och uppvuxna i Uppsala och jag fick några goa jobbarkompisar när skolan var klar och alla drog åt sina håll, men jag trivdes inte lika bra i staden efter plugget. Man ska plugga för att ta del av det bästa staden har att erbjuda enligt min mening!

  Kram!

stats